Ny lokal för att möta förändrade behov

När vi blev kontaktade av Liber var de i behov av att finna nya och mer funktionella lokaler som på ett bättre sätt speglade deras verksamhet. Deras dåvarande kontor var stort, men fördelat över flera våningsplan, 10 avdelningar med separata fikarum och ett uttjänt möblemang.

Önskemålet var en lokal:

• Minst 1900 kvadratmeter

• Sammanföra avdelningarna genom fler gemensamma sällskapsytor

• Mer praktisk och tidsenlig inredning

• Ge en känsla av det färgstarka kunskapsföretag som Liber är och ge dem en kick i självförtroendet

Ladda ner caset