Nya arbetsformer = Nya möjligheter

Distansarbetet är här för att stanna. Det innebär inte bara möjligheter för att minska och optimera våra kontorsytor, utan också för att förbättra medarbetarupplevelsen, engagemanget och produktiviteten i våra organisationer. Genom att anpassa och utveckla våra arbetsplatser, vårt arbetssätt och ledarskap, kan vi främja trivsel, samarbete och bygga en ännu mer blomstrande kultur.

Hur får vi till samverkan över gränserna?
Hur säkerställer vi medarbetarupplevelsen oavsett var medarbetarna befinner sig?
Hur ska vi leda framöver?
Hur bygger och utvecklar vi vår företagskultur?

Under denna session belyser arbetsplatsstrategerna & förändringsledarna, Kati Barklund och Sanna Ridhagen, nya möjligheter för medarbetarupplevelse, engagemang och produktivitet.

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi videolänken
till din e-post