Datum: Onsdag den 14 november 2018
Tid: 08:00 till 12:00
(Frukost 08:00, action 08:30)
Plats: Norr Mälarstrand 14
Pris: 3 995 kr exkl. moms.
(Vill flera personer från samma företag gå utbildningen får efterföljande deltagare 20% rabatt på kursavgiften. I priset ingår dokumentation, frukost och fika. Anmälan är bindande, avanmälan senast en vecka innan utbildningen.)
Sista anmälningsdag:
9 november
Område: Hyresjuridik, Utbildning

Information

Hyreslagen reglerar förhållandet mellan hyresgäst och hyresvärd. I många frågor kan parterna välja att avtala bort hyreslagens bestämmelser. Andra bestämmelser är tvingande och kan inte förhandlas bort. Vi tar upp områden som är viktiga att känna till när du som hyresgäst står i begrepp att teckna ett lokalhyresavtal.

Den 14 november har vi en genomgång av hyresavtalet med utgångspunkt i Fastighetsägarnas standardavtal. Under denna förmiddag går vi bland annat igenom innebörden av begreppet ”befintligt skick”, ansvar för underhåll och skador på lokalen, återställande vid avflyttning.

Det är lätt som hyresgäst att fokusera på hyresnivån när man förhandlar ett hyresavtal. Självklart är hyran viktig, men det finns en mängd andra parametrar som bör regleras i hyresavtalet. Genom att säkerställa att avtalet verkligen är heltäckande kan du undvika stora kostnader i framtiden.

Varmt välkommen med din anmälan!

Vid frågor, kontakta Helena Bjälkemo

helena.bjalkemo@tenantandpartner.com, 076-545 17 28

Anmäl dig här