Morning Boost #37 / webbinar

Torsdag 15 april 2021
kl. 08:00-08:30

AnticimexSthlmOffice017 (1)

- Hur stora lokaler behöver vi efter pandemin? -

På grund av de nya behov som uppstått till följd av pandemin är det många företag och organisationer som nu går i förändringstankar när de planerar för kontorets framtid.

• Ska vi flytta?
  • Kan vi förhandla nuvarande kontrakt?
  • Kan vi släppa plan fem?
  • Korttidsförlänga?
  • Vad landar prislappen på?

Våra fastighetskonsulter, Conny Johansson och Therese Widin, delar insikter kring nuläget på kontorshyresmarknaden och hur man som hyresgäst bör tänka strategiskt och taktiskt för att uppnå en kostnadseffektiv och hållbar framtida lokallösning.

Conny JohanssonConny Johansson-1
Fastighetskonsult på Tenant & Partner

Therese-Widin-miljo-1Therese Widin
Fastighetskonsult på Tenant & Partner

Kan du inte medverka på utsatt tid går det utmärkt att anmäla dig ändå så skickar vi en inspelad version till din mail i efterhand så att du kan lyssna när det passar dig.

Välkommen med din anmälan, webbinariet är kostnadsfritt!