Morning Boost #40 - Webbinarium

Onsdag 17 november 2021
kl. 08:00-08:30

kontorslokal

Hyresgästspecial
Möjligheter på en kontorshyresmarknad i förändring –

I spåren av pandemin har vi börjat ifrågasätta vilka och hur stora kontor vi behöver och som en effekt ser vi nu att det kommer stora rörelser på marknaden. Den marknadslogik som varit rådande i många år är på väg att förändras med både nya möjligheter och utmaningar som en följd.

Lokalhyra är en av företagens största kostnadsposter och hyresavtalen löper ofta många år och är möjliga att sägas upp endast vid några enstaka tillfällen. Ett av de stora datumen för uppsägning är vid årsskiftet, vilket gör att många lokalhyresgäster nu har en unik möjlighet att skapa en strategi för hur man ska anpassa och utveckla sin arbetsplats för framtiden.

Onsdagen den 17e november önskar vi bjuda in till vårt webbinarium, Morning Boost nr 40, som denna gång fokuserar på hyresgästens möjligheter på en lokalhyresmarknad i förändring:

• Hur ser marknadsläget ut och vilka möjligheter finns?
  • Hur kan man som hyresgäst resonera gällande eventuell uppsägning eller förändring av sitt hyresavtal?
  • Hur angriper man frågan på bästa sätt och vad behövs göras om man har ett hyresavtal som är på väg att löpa ut?
  • Vilka fallgropar kan undvikas?

Torbjörn ErikssonTorbjorn-Eriksson-tenant
Vd, Tenant & Partner

Jesper-Trotzig-tenantJesper Trotzig
Fastighetskonsult och partner, Tenant & Partner

Johan-Sjogren-tenantJohan Sjögren
Jurist, Tenant & Partner

Kan du inte medverka på utsatt tid går det utmärkt att anmäla dig ändå så skickar vi en inspelad version till din mail i efterhand så att du kan lyssna när det passar dig.

Välkommen med din anmälan, webbinariet är kostnadsfritt!